Повідомлення про наміри щодо встановлення тарифів на опалювальний сезон 2024-2025 рр. для Коцюбинської селищної територіальної громади

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» від 01.06.2011 року №869, зі змінами, уповноважений орган щороку (до початку опалювального періоду) здійснює перегляд тарифів.

Відтак, КПП «Теплоенергопостач» ІМР, керуючись вимогами Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» від 01.06.2011 року №869, зі змінами, повідомляє про намір встановлення, на планований період (з 01 жовтня 2024 року по 30 вересня 2025 року), одноставкового тарифу на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для бюджетних установ Коцюбинської селищної територіальної громади, тарифу на послуги з постачання теплової енергії в розмірі:

  1. Тариф на теплову енергію, що виробляється на котельнях, транспортується та постачається для бюджетних установ  без ПДВ – 4631,31 грн/Гкал, в тому числі:

– тариф на виробництво теплової енергії без ПДВ – 4619,26 грн/Гкал;

– тариф на транспортування  теплової енергії без ПДВ – 6,80 грн/Гкал;

– тариф на постачання теплової енергії без ПДВ – 5,25 грн./Гкал.

Одноставковий тариф на теплову енергію для бюджетних установ з ПДВ – 5557,57 грн/Гкал.

Детально ознайомитися зі структурою тарифу та подати свої зауваження / пропозиції можна протягом 7 календарних днів за адресою виконавця послуги – КПП «Теплоенергопостач» ІМР: Київська обл., м. Ірпінь, вул. Ярославська, 9 (ел. пошта: irpenteplopostach@ukr.net) або органу уповноваженого встановлювати тарифи – Коцюбинська селищна рада: Київська обл., смт. Коцюбинське, вул. Доківська, 2 (ел.пошта: radakocubinske@gmail.com)

Адміністрація КПП «Теплоенергопостач» ІМР