Інформація про намір щодо встановлення тарифів на теплову енергію із використанням альтернативних джерел енергії КПП «Теплоенергопостач» ІМР для категорії споживачів – населення

Відповідно до ст.20 Закону України «Про теплопостачання» тарифи  на теплову енергію для суб’єктів господарювання, що здійснюють її виробництво на установках з використанням альтернативних джерел енергії, включаючи теплоелектроцентралі, теплоелектростанції та когенераційні установки, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи міського бюджету, а також для потреб населення встановлюються на рівні 90 відсотків діючого для суб’єкта господарювання тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів.

Керуючись вимогами чинного законодавства, КПП «Теплоенергопостач» ІМР повідомляє про намір встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання з використанням альтернативних джерел енергії для категорії споживачів – населення для надання послуг з постачання теплової енергії споживачам за адресою по вул. Тургенівська, 104-а та 104-б.

Рішенням Ірпінської міської ради від 03.09.2020 р. №113/5 підприємству встановлено тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії для населення , (без ПДВ) а саме:

  • тариф на теплову енергію – 1436,69 грн./Гкал;
  • тариф на виробництво теплової енергії – 1214,86 грн./Гкал;
  • тариф на транспортування теплової енергії – 199,48 грн./Гкал;
  • тариф на постачання теплової енергії – 22,35 грн./Гкал.

Тариф на теплову енергію (без ПДВ) з використанням альтернативних джерел енергії становить 90% від тарифу на теплову енергію з використанням природного газу:

  • тариф на теплову енергію – 1293,02 грн./Гкал;
  • тариф на виробництво теплової енергії – 1071,19 грн./Гкал;
  • тариф  на транспортування теплової енергії – 199,48 грн./Гкал;
  • тариф на постачання теплової енергії – 22,35 грн./Гкал.

Відповідні розрахунки подані до органу місцевого самоврядування, уповноваженого встановлювати тарифи 6 жовтня 2020р.

Згідно з наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» зауваження та пропозиції щодо тарифу підлягають реєстрації та розгляду КПП «Теплоенергопостач» ІМР за адресою: Київська обл. м. Ірпінь вул. Ярославська, 9.

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції становить 7 днів із дня повідомлення споживачів про намір зміни тарифу.

Адміністрація КПП «Теплоенергопостач» ІМР