Повідомлення про наміри щодо встановлення тарифів для населення Бучанської територіальної громади

КПП «Теплоенергопостач» ІМР, керуючись вимогами Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. №869 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.04.2019 р. № 291), повідомляє про намір встановлення одноставкових та двоставкових тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для населення Бучанської територіальної громади, бюджетних установ, тарифу на послуги з постачання теплової енергії в розмірі:

  1. Тариф на теплову енергію, що виробляється на котельнях, транспортується та постачається для населення, без ПДВ – 2144,89 грн /Гкал, в тому числі:

– тариф на виробництво теплової енергії без ПДВ-2057,52 грн/Гкал;

– тариф на транспортування  теплової енергії без ПДВ- 87,10 грн /Гкал.;

– тариф на постачання теплової енергії без ПДВ –  0,27 грн /Гкал.

Двоставковий  тариф на  послуги з  постачання  теплової енергії   для населення з ПДВ:

                -умовно-змінна частина  двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії  – 1236,13 грн./Гкал.;

                – умовно-постійна частина двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії (місячна плата  за одиницю приєднаного теплового навантаження)  в місяць протягом року -187998,74 грн /Гкал /год.

  1. Тариф на теплову енергію, що виробляється на котельнях, транспортується та постачається для бюджетних установ 4365,29  без ПДВ – грн/Гкал, в тому числі:

-тариф на виробництво теплової енергії без ПДВ-4212,43 грн/Гкал;

-тариф на транспортування  теплової енергії без ПДВ-152,59 грн/Гкал.;

-тариф на постачання теплової енергії без ПДВ –  0,27 грн/Гкал.

Одноставковий тариф на теплову енергію для бюджетних установ  з ПДВ – 5238,35 грн/Гкал.

Ознайомитися з структурою тарифу та подати свої зауваження/пропозиції можна протягом 7 днів за адресою КПП «Теплоенергопостач» ІМР: Київська обл. м. Ірпінь вул. Ярославська, 9.

Адміністрація КПП «Теплоенергопостач» ІМР