Закінчення опалювального сезону

Прекрасна весна буяє навкруги, несе тепло, радість, енергію… Нарешті, з великим полегшенням, правда ненадовго, може зітхнути КПП «Теплоенергопостач» ІМР. Адже, опалювальний сезон закінчився і можна спокійно зайнятися «латанням дір», чищенням котлів, ревізією засувок на котельних, теплопунктах і теплотрасах. Так як саме у міжопалювальний період проводиться комплекс заходів по модернізації та ремонту для забезпечення безаварійної роботи у зимовий час.

КПП «Теплоенергопостач» ІМР щиро дякує споживачам, що дотримуються платіжної дисципліни при розрахунках за надані послуги теплопостачання!

Завдяки надійній роботі спеціалістів галузі та вчасним платежам споживачів Підприємство завершило надзвичайно складний і напружений опалювальний період. І наразі розпочало підготовку теплового господарства до нового опалювального сезону.

У складних умовах сьогодення, ми повинні розуміти, що початок опалювального сезону залежить тільки від своєчасних розрахунків за спожите тепло.

Тому, КПП «Теплоенергопостач» ІМР просить мешканців громади відповідально ставитися до прийнятих на себе зобов’язань та вчасно розраховуватися за надані житлово-комунальні послуги. Кожен день прострочення виконання зобов’язання призводить до збільшення фінансового навантаження на споживача.

Пам’ятайте! Добровільне погашення заборгованості за послуги теплопостачання –  запорука збереження Вашого майна!

З повагою адміністрація КПП «Теплоенергопостач» ІМР